Greentel abonnement til brug i uret

Der findes forskellige muligheder med SIM kort, men vi har valgt at tilbyde et Greentel Basic forbrugsafregnet abonnement til brug i vores produkter.

 

Du betaler for det forbrug uret bruger:

Mindsteforbrug er 19 kr. pr. måned.

– 48 øre pr. min

– 8 øre pr. sms

– 1 kr. pr. MB

– Opkaldsafgift 0 kr.

– Opkald til andre Greentel numre 0 kr.

– 0 kr. i abonnement

Priserne er inkl. moms

 

For at kunne bruge Greentel simkort til uret, skal du tanke penge på nummeret ved at tilmelde det automatisk optankning.

Tilmelding af nummer automatisk optankning findes på selvbetjeningssiden www.greentel.dk.

I velkomstmailen fremgår loginoplysninger.

Ved ønske om at blive tilmeldt PBS, sendes en mail til support@greentel.dk med PBS oplysninger. Det koster 10 kr. pr. PBS trækning.

 

Ønsker du, at nummeret skal kunne bruges i udlandet, skal nummeret tilmeldes udlandstelefoni, det koster 5 kr. pr. måned. Tilmelding af udlandstelefoni kan gøres på selvbetjeningen på www.greentel.dk eller ved at sende en mail på support@greentel.dk. Priserne på forbrug i udlandet findes her https://www.greentel.dk/hjaelp-og-spoergsmaal/udland/.

På selvbetjeningen på www.greentel.dk kan du følge simkortets forbrug.

 

Øvrige priser findes her: https://www.greentel.dk/priser/

 

Er der problemer med Greentel simkortet eller spørgsmål, kan Greentel kontaktes. Se Greentels kontaktoplysninger, åbningstider og betingelser her: https://www.greentel.dk/kundeservice/

 

Vi har fundet det telefonabonnement som er bedst tilpasset et GPS ur. Det er fleksibelt i forhold til brug sammen med uret, da vores ure rummer både tracking samt mulighed for både tale -og tekstbeskeder.