Handelsbetingelser

GPSforbørn.dk

GPSforbørn.dk er ejet af GPSforbørn.dk ApS
CVR-nr. 38012673
Valhallavej 22
8600 Silkeborg

Bemærk det er ikke muligt at afhente produkter på adressen. GPSforbørn.dk fører udelukkende onlinehandel. 

 

Betaling:

På www.gpsforbørn.dk kan der betales med:

VISA

Mastercard

American Express

Bankoverførsel

 

Fragt og levering:

Hos GPSforbørn.dk har vi gratis levering.

Vi bruger forskellige firmaer til levering af varer alt efter varens art og størrelse. Vi benytter bl.a. GLS og PostNord. Hvis du ønsker informationer om hvilket selskab, vi benytter for en given vare kontakt da kundeservice på kundeservice@gpsforborn.dk.

 

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Af hensyn til hurtig ekspeditionstid bedes du sende en mail til kundeservice@gpsforborn.dk med oplysninger om ordrenummer, og om at du ønsker at bruge din fortrydelsesret. Alternativt kan du benytte fortrydelsesformularen her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt og vedlægge en kopi af din faktura.

Ved brug af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for returnering, alt efter hvad der sker tidligst.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varen/varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, den/de fungerer på.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis du har fjernet klistermærket på remmen, anser vi det for, at du har taget uret i brug.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Returneres en pakke til GPSforbørn.dk på grund af manglende afhentning på posthus, pakkeshop eller lignende fratrækkes returfragtbeløbet i den sum, du får retur.

Kontakt altid kundeservice på kunderservice@gpsforborn.dk for nærmere oplysninger omkring returnering. Sørg derfor altid at få bekræftet returadressen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Af hensyn til hurtig ekspeditionstid bedes du sende en mail til kundeservice@gpsforborn.dk med oplysninger om ordrenummer og fejlbeskrivelse som du ønsker at reklamere over.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at få en kvittering for afsendelse.

 

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos GPSforbørn.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.gpsforbørn.dk er indehaver Henrik Frøkjær

Dine oplysninger videregives eller sælges aldrig til tredjemand.

Som registreret hos GPSforbørn.dk ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@gpsforborn.dk

 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på kundeservice@gpsforborn.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.