Formålet med GPSFORBØRN.DK er at give børnefamilier frihed, tryghed og bedre humør.

Ideen til konceptet kommer fra de to familiefædre, Henrik og Thomas. Vi elsker at udforske naturen sammen med vores børn – og ikke mindst give dem frie rammer til selv at gå på opdagelse. Når vi ved, hvor de er, kan vi give dem lang snor. Derfor har GPS-funktioner altid været et hit hos os. Ikke fordi vi vil overvåge, men fordi vi netop vil give børnene følelsen af frihed.

Det var faktisk vores pyntesyge døtre, som foretrækker nederdele i alt slags vejr, der gav os idéen. Ofte har nederdele nemlig ikke lommer til en mobiltelefon, og hvad gør man så? Man giver dem et GPS-ur!

Efter at have testet en lang række produkter fra forskellige producenter, fandt vi frem til det produkt, som gav de bedste testresultater. Vi testede også urene på vores egne børn, når vi var i Legoland, Tivoli Friheden, på tur rundt i byen mv. Børnene syntes, at urene var super seje – vi syntes, de var geniale!

Vi startede GPSforbørn.dk i 2016 med ønsket om at give andre samme mulighed for at udnytte en kompliceret teknologi på en simpel og naturlig måde. Vi gør det oven i købet let at komme i gang. Der følger en dansk brugermanual med uret, og vi opsætter og koder det med en app, som du blot skal installere på din mobiltelefon. Dermed er uret klar til brug med det samme.